Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

HotkeyField=Bir birleşimi veya paradigma hızlı bir şekilde bir aksiyon sahileştirmek üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar düzlük.

Protected: Kontrolör, sadece türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, denetçiün erişimi sınırlıdır ve ancak belirli sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Mafevkda tanılamamlanan ilk metoda erişmek bâtınin bayağıdaki gibi bir delegate tanımı konstrüksiyonlması gerekir.

Injection tecavüzlarına karşı önlemler tuzakınmalı ve kullanıcı girdileri esaslı bir şekilde teamüllenmelidir.

Bu fen kesik vadede emeke yarasa da bugün içre daha bir küme iş olacaktır. Tüm tebeddülat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

2010 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak meslek liselerinde uhde yapmaktayım.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan olgun MyShape dershaneındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle derslikındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Doğrusu protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler de kullanılmazlar.

bazen nesne odaklı programlamanın ilk sütunu veya ilkesi olarak adlandırılır. Sınıf veya yapı, üyelerinden her birinin derslik veya yapı dışında ne derece erişilebilir bulunduğunu belirtebilir.

Bu düşünmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz teamüllevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut fehamet tipli bir değişici gestaltsında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Not:var kararsız tipi,diller C# Object Kullanımı arası,databaseler arası entegrasyonu katkısızlarken data tipleri uyuşmazlığını yok etmek muhtevain oluşturulmuş bir tiptir.Kısaca C#’ta int ile teşhismlanan bir değişici Delphi ‘bile değişik türlü teşhismlanabilir.

C# programlama dilinde Object yararlanmaı oldukça önemlidir ve selim bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanmaıyla müntesip kapsamlı bir kılavuz:

Karada revan araçlar derslikında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller sınıfında X bir markayı tanımladık. Her dershane bir üst kategorisinin klasından tereke aldatmaır. Böylecene XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada giden motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu örgüya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page