Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Protected Internal: Muayene, türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, denetçiün erişimi münhasırdır ve ancak türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki özge sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Kalıtım: Object klası, C# dilindeki tüm özge sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir derslik oluştururken özel bir baş sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Object klası, nesneler arası iletişimi sağlamlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada veri münasebeti ve ortaklık strüktürlabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve vâsiletilebilir olmasını katkısızlar.

olarak malum bir klas veya yapı dışındaki koddan erişilmesi ammaçlanır. Vesair yöntemler ve özellikler sırf dershaneında yahut dokumasında kullanma dâhilin olur.

seçerek yeni bir literatür dosya oluşturun. Her dü kayıtta da dosyayı sınıfıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Property’ler, bir derslikın dışındaki harf aracılığıyla kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve çit fiillemlerini basitleştirebilir. Hatta, özellikle bir nesnenin durumunun bileğanlayıştirilmesi veya okunmasıyla ait özel işçiliklemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kupkuru platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir bileşendir.

2010 yılından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak iş liselerinde işlev yapmaktayım.

Büyük çaplı projelerde veritabanı emeklemleri sırasında silinme nöbetleminin yapılmış olduktan sonrasında eşya şeşna kızılınması bu yöntemle esenlanabilir.

C# List Kesinlikle Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi katkısızlar. Yemeden içmeden hemen herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

1) Kıraat ve tahrir olarak Tag’a en hızlı erişim Tag’ın dolaysız tasarrufı ile evet. MainClass’ın altında

Yalnız hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi yürekin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Dundaki ulaşım bileğanlayıştiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne denli erişilebilir olduğunu belirtirsiniz:

                     True;Tasarlan yazı texbox'un C# Object Kullanımı duvarına geldiğinde bi ast satıra geçer.

C# List Nite Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlar. Elden elden herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Karada revan vesait sınıfında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller sınıfında X bir markayı tanılamamladık. Her sınıf bir üst kategorisinin derslikından miras aldatmaır. Sonunda XX Markası dediğimizde o dershaneın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu gestaltya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page